100 tarinaa Suomen Sokerista
Suomen Sokeri täytti 100 vuotta vuonna 2018. Juhlistimme tätä merkkipaalua tarinasarjalla, jossa kerrotaan suomalaisesta sokeritoimialasta - sen pitkästä historiasta sekä tästä päivästä.
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 1: Kuusi sokeritehdasta yhdistävät voimansa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 2: Tätä on suomalainen sokeritoimiala – eilen, tänään ja huomenna
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 3: Kaikki alkoi keoista
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 4: Sokerilaisten koteja löytyy kaikilta tehdaspaikkakunnilta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 5: Suomalaisen sokerin juuret
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 6: Maailman ainoa 100-prosenttisesti suomalainen sokeri
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 7: Safety first
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 8: Säännösteltyä sokeria
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 9: Tuotekehitys etsii ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 10: Palasokerin läpimurto
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 11: Sokerinvalmistusta yli 30 vuoden kokemuksella
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 12: Lapsuusmuistoja Vaasan sokeritehtaan alueelta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 13: Perinteikäs tehdaspalokunta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 14: Elintarviketeollisuuden halutuin työpaikka
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 15: Stadion-paloilla rahoitettiin Olympiastadionia
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 16: Makea duuni vei vientiassistentista asiakaspalvelupäälliköksi
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 17: Sokerilla on monta tehtävää
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 18: Sokerijuurikkaan nosto oli aluksi käsityötä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 19: Reseptejä ja neuvontaa kuluttajille
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 20: Sokeritytöstä tuli Suomen Sokerin symboli 50-luvulla
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 21: Vuonna 1994 ylistettiin Hyytelösokeria
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 23: Saammeko esitellä, 79-vuotias Höweler!
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 24: Sokerijuurikkaan viljely on sopimusviljelyä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 25: Muistatko Mellin?
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 26: Sokerin tukkujakelua 1920-luvun malliin
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 27: Harvennuskilpailuilla piristettiin raskasta työvaihetta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 28: Lähes sata vuotta suomalaista sokerijuurikkaan viljelyä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 29: Tunnetko Sokerityttö-veistoksen?
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 30: Kuluttajapakkaukset lanseerattiin 30-luvulla
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 31: Juurikkaasta kiteeksi 12 tunnissa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 32: Vappu on Fariinisokerin sesonki
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 33: Arvostettua asiakaspalvelua
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 34: Uusi Porkkalan tehdas avasi ovet maailmalle
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 36: Sokerin käsittelyyn tarvittiin alkuaikoina erikoisvälineitä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 37: Sokeritehdas on muokannut Kantvikin nimistöä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 38: Sokerijuurikas kylvetään toukokuun alkupuolella
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 39: Sokeri on meille elämän suola
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 40: Marjat-pussi muistuttaa 90-luvusta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 41: Positiivista palautetta Pomadasta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 42: Hillosokeri on jo kolmekymppinen
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 43: Naulapojat naulasivat sokerilaatikot kiinni 1900-luvun alussa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 44: Makee kesäduuni
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 45: Sokeri oli ylellisyystuote säännöstelyn vapauduttua
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 46: Usein kysyttyä säilönnästä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 47: Ruokoraakasokeria maailmalta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 48: KISA säilöö kesän kellariinne
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 49: Sokeritoppalogo on Suomen Sokerin symboli
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 50: Kuinka monta insinööriä tarvitaan tekemään sokeria?
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 51: Asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 52: Helppoa kuin hillon teko
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 54: Raju tulipalo aiheutti loven kauppojen sokerihyllyyn
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 55: Tikkutollosta Marjasopottiin, Elsuupasta Uunijussiin
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 56: Sokeripuhdistamo muuttaa maalle
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 57: Makeessa kesäduunissa Suomen Sokerin pakkaamossa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 58: Kellolaite valvoi työaikaa 1900-luvun alussa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 59: Sokerinvalmistus päättyi pääkaupungissa 53 vuotta sitten
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 60: Hirnuntaa sokeritehtaalla – mitä kummaa?
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 61: Vellikello toivottaa henkilöstön tervetulleeksi töihin
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 62: Arvostettu keittomestari
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 63: Suomen Sokerin symboli mukana huipulla
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 64: Päivä kesätyöntekijän kanssa kidekentällä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 65: Lys Golden Sirup hurmasi norjalaiset
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 66: Erikoishienot kidesokerit Kisa ja Siro
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 67: Sokeritehtaan jouluvalmistelut alkavat siirappikampanjasta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 68: Kesäduunista vakkariksi
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 69: Palkittua energiatehokkuustyötä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 70: Miljoona kiloa sokeria vuorokaudessa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 71: Juurikasaumat ovat varma syksyn merkki
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 72: Onnea, 90-vuotias Sirkku!
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 73: Sokeri tuo mieleen muistot mummolasta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 74: Suomen Sokeri oli Suomen suurin pussinvalmistaja 80-luvulla
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 75: Kerhotoiminnalla yhteishenkeä
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 76: Maailman kovin palasokeri valmistetaan Kantvikissa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 77: Sokeri-Sirkku löytyy Suomen Ilmailumuseosta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 79: Juurikasjätkistä nostokoneisiin
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 80: Reilun kaupan tuotantoa Porkkalassa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 81: Tiesitkö, että Rapea Raesokerimme valmistetaan Sirkusta?
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 82: Sokerinvalmistuksen 260-vuotias historia
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 83: Sokeritehtaalla tarvittiin vahvaa työvoimaa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 84: Dansukker – korkean laadun tae
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 85: Satonäkymiä 50 vuoden takaa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 86: Kidesokeri siirtyi kilon pussiin 50-luvulla
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 87: Leivo joulutunnelma
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 88: Me teemme sokeria sinulle
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 90: Piparista syntyi sokeritehdas
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 91: Suomalaisen sokerin tuotantokausi lukuina
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 92: Laadunvalvontaa prosessilaboratoriossa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 93: Nestemäistä makeutta
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 94: Tiivistä tuotekehitysyhteistyötä asiakkaan kanssa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 95: Viljelykonsulentti sopimusviljelijän palveluksessa
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 96: Sokeritytöstä tuli juhlavuoden kuningatar
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 97: Juurikasisännän vuosi
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 99: Laadukasta sokeria – käsin koskematta!
100 tarinaa Suomen Sokerista, osa 100: Miksi sokeri on valkoista?