Kuluttajat toivoivat, me toteutimme – Minihillosokeri on täällä!

Hillosokeriperheemme saa kesäkuussa uuden jäsenen, kun Dansukker Minihillosokeri tulee kauppoihin. Minihillosokeri vastaa kuluttajien tarpeeseen: kuluttajapalveluumme on parina viime vuotena moni kuluttaja ottanut yhteyttä ja tiedustellut keinoa, miten tehdä hyvää, mutta vähemmän sokeria sisältävää hilloa. Toki valtaosa hilloajista suosii yhä perinteistä hilloa Hillosokerilla tehtynä, mutta uusi Dansukker Minihillosokeri palvelee niitä kuluttajia, joille perinteinen hillo on liian makeaa.

Minihillosokerilla teet helposti raikasta kotihilloa, joka sisältää ministi sokeria ja marjaisasti makua. Tuotteen käyttö on yhtä helppoa ja nopeaa kuin Hillosokerin ja Hillo-marmeladisokerin. Perusannosteluohje on kilo marjoja ja paketti (250 g) Minihillosokeria. Keittoaika esimerkiksi mansikalla on 5 minuuttia. Ohjeen mukaan tehty hillo sisältää lisättyä sokeria vain n. 20 % (perinteisessä hillossa noin 30–50 %). 

Minihillosokeri valmistetaan suomalaisesta juurikassokerista. Sen hyytelöimisaine on täysin kasviperäistä, hedelmistä saatavaa pektiiniä. Säilyvyyttä parantaa kaliumsorbaatti, jota on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Se on tarpeen hilloissa, joissa säilyvyyttä parantavan sokerin määrää on alennettu. 

Tuotteen pakkaus on alkanut Porkkalan tehtaallamme, ja kesäkuun aikana tuote löytyy jo kauppojen hyllyiltä.