Erikoishienot kidesokerit Kisa ja Siro

Suomen Sokerin tuotevalikoimaan kuuluu erikoishieno kidesokeri, joka on historian saatossa tunnettu nimillä Kisa ja Siro. Tuotteen alkuperäinen nimi oli Siro, ja sitä nähtiin ensimmäisen kerran kauppojen hyllyillä jo 1950-luvulla. Myöhemmin kuluttajatuotteen nimi muutettiin Kisaksi, ja tällä nimellä erikoishieno kidesokeri tunnettiin parikymmentä vuotta. Vuonna 1996 tuotteen nimi muutettiin jälleen Siroksi. 

Pienikiteinen Dansukker Siro erikoishieno sokeri sopii erityisen hyvin kaikkiin vaahdotettaviin ja vatkattaviin leivonnaisiin. Kun Siroa vaahdottaa rasvan kanssa, on lopputuloksena kuohkea taikina. Pienet sokerikiteet sitovat vaahdotettavaan taikinaan enemmän ilmaa ja ne myös liukenevat nopeasti, mistä on etua ruoanlaitossa ja leivonnassa. 

Erikoishienossa Siro-sokerissa on samassa painomäärässä paljon enemmän sokerikiteitä kuin Taloussokerissa, joten se on sirottelussa riittoisa ja liukenee suussa nopeasti. Tämän vuoksi se sopii hyvin munkkien ja muiden leivonnaisten sokerointiin. 

Dansukker Siro erikoishieno sokeri valmistetaan Porkkalan tehtaallamme. Loppuvuoden aikana Siro-sokerin pakkaus saa uuden raikkaan ulkoasun.