Sokeritehtaan jouluvalmistelut alkavat siirappikampanjasta

Dansukker Tumma siirappi on ehdoton joulun hittituotteemme, jota käytetään niin pipareihin ja muihin joulun leivonnaisiin kuin laatikoihinkin. Porkkalan tehtaamme jouluvalmistelut alkavat perinteisesti siitä, kun siirapin tölkityskone pärähtää käyntiin.  Ja koska haluamme varmistaa, että kaupan hyllyillä riittää tavaraa kiihkeimmän sesongin aikana, aloitamme jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin. 

Tänä vuonna siirappikampanja alkoi 17.9. Siirappia valmistetaan pääosin kahdessa ajojaksossa, joista syksyn pääajojakso kestää noin 8 - 10 viikkoa ja alkutalvella tölkitetään vielä tarpeen mukaan 1 - 2 viikkoa. Siirappikoneemme nakuttaa parhaimmillaan noin 2 400 purkkia tunnissa. Yhteensä siirappia myydään joulun sesonkiaikaan marras-joulukuussa noin 450 000 kiloa.